Kiinteistötoimen yksikkö hallinnoi kaupungin maaomaisuutta ja luonnonvaroja sekä laatii maankäyttöön liittyviä sopimuksia. Kiinteistötoimi valmistelee ja toteuttaa kaupungin maapolitiikkaa vahvassa yhteistyössä kaupungin muiden yksiköiden kanssa.

Haemme maankäyttöinsinööriä vahvistamaan kiinteistötoimen asiantuntijoidemme tiimiä.
Tarjoamamme työ on uusi, vakituinen toimi, jossa voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Maankäyttöinsinöörinä tehtävänäsi on rasite- ja yhteisjärjestelysopimusten sekä sijoitussopimusten neuvottelu, laadinta ja päätösvalmistelu. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti entistä sujuvammaksi. Kehitysmyönteinen työotteesi tukee sinua työtehtävien prosessien kehittämisessä. Vastaat yleisiin alueisiin kohdistuvan yksityisen käytön hallinnoinnin kehittämisestä yhteistyössä kaupunkiympäristön eri alojen asiantuntijoiden kanssa, hyödynnät tehtäviesi hoidossa muun muassa paikkatiedon ammattilaisten osaamista. Tehtäviisi sisältyy maaomaisuuden edunvalvonta yleisillä alueilla ja asemakaavamuutosten yhteydessä tehtävät tontinosien luovutukset. Lisäksi valmistelet itsenäisesti vastuualueellesi kuuluvia päätöksiä huomioiden kaupungin kokonaisedun. Tehtävän hoidossa korostuvat erinomaiset neuvottelu- ja yhteistyötaitosi sekä taitosi hyödyntää yhteistyöverkostojasi työssä.

Toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, mutta meillä hybridityöskentely on arkipäivää, joten työtä voit osittain tehdä myös etätoimistoltasi. Tiimimme koostuu 11 vahvasta ammattilaisesta ja olemme osa 20 hengen yksikköä. Työtä tehdään verkostomaisesti yli yksikkörajojen. Meille osaamisen jakaminen on tärkeää ja kannustamme vertaisoppimiseen. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä. Lisäksi tarjoamme kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävässä edellytetään maankäyttö-, rakennus-, kiinteistönmuodostus- ja ympäristölainsäädännön tuntemusta.

Eduksesi katsomme kiinteistö- ja rakennusrasitteiden lainsäädännön sekä kuntatoimialan ja kiinteistömarkkinan tuntemuksen. Arvostamme myös valmiuksiasi kehittämisen projektijohtamiseen.

Lisätietoja tehtävästä antaa maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi, puh. 040 806 4007 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi. Soittoajat ovat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-16 sekä perjantaisin kello 9-11.

Hakuaika päättyy 3.2.2023.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät täältä. Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

 

Yhteystiedot
Maankäyttöpäällikkö Heli Toukoniemi, puh. 040 806 4007 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@tampere.fi.
Soittoajat maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 9-16 sekä perjantaisin kello 9-11.

www.tampere.fi/tyo
www.tampere.fi/organisaatio/kiinteistotoimi