Suomen upeimman meri- ja puistokaupungin maisemat kannustavat liikkumaan. Tule kehittämään rikkaan kulttuuriperinnön ja toimivan turvallisuuskulttuurin Kotkaa ja sen kaupunginosia yhdessä asukkaiden kanssa. Kaupunki vahvistaa infran suunnittelun ja valvonnan resursseja.

Kotkan kaupungin tekniset palvelut hakee liikenneinsinööriä vakituiseen tehtävään teknisten palveluiden vastuualueelle infran suunnitteluun 1.7.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Liikenneturvallisuustiimimme tehtävänä on kehittyvän satamakaupungin monipuolinen liikennesuunnittelu, joka käsittää mm. katuympäristön liikenteenohjauksen suunnittelua, pysäköintilaitoksen ja pysäköintijärjestelmän kehittämistä, liikenneturvallisuus- ja sidosryhmäyhteistyötä.

Liikenneinsinööri tukee kaupunkisuunnittelun kaavoitusprosesseja liikennejärjestelmän asiantuntijana ja osallistuu katuympäristön kehittämiseen monella tasolla; kaupunki panostaa digitaalisuuteen, kestävään liikkumiseen, kaupungin viihtyisyyteen ja kevyen liikenteen edistämiseen. Tehtävänkuvaa voidaan täsmentää hakijan kokemuksen mukaan. 

Kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto (Insinööri AMK tai DI, esimerkiksi liikenneala).

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää työkokemusta toimialaan kuuluvista tehtävistä, yleisesti käytössä olevien toimisto-ohjelmien hyvää hallintaa, B-ajokorttia sekä oman auton käyttöä. Toivomme sinulta CAD-osaamista ja kokemusta liikenteenohjauksen tai joukkoliikenteen suunnittelusta sekä innostuneisuutta kehittää kaupungin toimivuutta.

Palkka on Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukainen, tehtäväkohtainen palkka 3 844,34 €/kk. Työkokemuslisää voi saada aikaisemman työkokemuksen perusteella enintään 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta.

Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan. 

Kunta-alan virka- ja työehtosopimukset antavat mahdollisuuden jopa lähes kahdeksan viikon vuosilomaetuun vuodessa. Työaikaisi viikossa on 36 h ja 15 min ja osan viikosta voit työskennellä etänä.

Kotkan kaupungilla panostetaan monipuolisesti henkilöstön ja esimiesten perehdyttämiseen, hyvinvointiin, työkyvyn ylläpitoon sekä koulutukseen. Työnantaja tarjoaa useita henkilöstöetuja, mm. kulttuuriin ja liikuntaan liittyen. Meillä tehdään palkitun kaupunkistrategian hengessä rohkeita tekoja, huolehditaan toisistamme ja kaupungistamme reilusti ja rakkaudelle. Kotka on väylä uusiin mahdollisuuksiin. Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme internetissä osoitteessa www.kotka.fi kohdasta Avoimet työpaikat. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 040 352 4737 (ma-pe klo 7–14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA. Haastatteluja voidaan suorittaa joustavasti jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa kaupungininsinööri Sara Vilander, puh. 040 706 4441 tai
sara.vilander @ kotka.fi

Hakuaika päättyy keskiviikkona 7.6.2023 klo 15.00.

 

Kotkassa 24.5.2023

Tekniset palvelut