Espoo

Katukunnossapito vastaa Espoon katujen, jalankulku- ja pyöräilyväylien sekä torien kunnossapidosta. Kaupunkilaisten turvallisen ja sujuvan liikkumisen sekä viihtyisän asuinympäristön ylläpitämiseksi tehtäviä töitä ovat mm. auraus, liukkaudentorjunta, hiekan poisto, sorateiden hoito, puhtaanapito, päällysteiden-, tiemerkintöjen-, liikenteenohjauslaitteiden- ja muiden varusteiden kunnossapito. Kadut hoidetaan kunnossapitoluokituksen mukaisessa kiireellisyysjärjestyksessä. Yksikön tehtäviin sisältyy talvisin varallaoloa ja normaalin työajan ulkopuolista työtä.

Katukunnossapidossa työskentelee noin 100 alan ammattilaista ja käytössä on noin 120 kone- ja ajoneuvoyksikköä. Töitä tehdään omana työnä, omajohtoisena työnä ja ostopalveluna. Suomen toiseksi suurimman kaupungin rooliin kuuluu toimia tiennäyttäjänä alan kehityksessä ja tuottavuudessa.

Haemme nyt vakituiseen virkasuhteeseen katutuotantopäällikköä katukunnossapidon yksikköön.

Tehtäviisi kuuluu katukunnossapito -yksikön johtaminen. Operatiivista johtamista varten sinulla on tukenasi kokeneet esimiehet ja osaava henkilöstö. Sinulla on näkemystä ja kyvykkyyttä kehittää toimintaa asiakaslähtöisesti, laadullisesti ja tuottavasti. Vastaat yksikkösi toiminnan suunnittelusta, laadun ja talouden hallinnasta tavoitteiden mukaisesti. Laadit pitkän tähtäimen suunnitelmia eri infraomaisuuserien arvon ylläpitämiseksi. Varmistat saumattoman yhteistyön sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Olet tavoitteellinen ja johdonmukainen työssäsi. Kykenet huomioimaan ristiriitaisiakin tavoitteita ja tekemään selkeitä päätöksiä myös paineen alla. Katutuotantopäällikön tehtävässä korostuvat viestintä- ja vuorovaikutustaidot.

Työpaikan nimi: Kaupunkitekniikan keskus, Mikkelän tukikohta (Teirinsyrjä 4, 02770 Espoo)
Työaika: 36 h 15 min/ viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: TS Kunnallinen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus
Palvelussuhteen aloitus sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusvaatimukset: soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään: Kokemusta esimiestehtävistä ja johtamisosaamista. B-luokan ajokortti ja oma auto ovat tarpeen tehtävän hoitamiseksi.

Arvostamme: Vankkaa kokemusta kunnossapidosta ja kunnossapidon tietojärjestelmistä sekä ruotsin ja englannin kielen osaamista.

Lähetä hakemuksesi 19.4.2021 klo 15.45 mennessä, alla olevan linkin kautta,
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/katutuotantopaallikko-espoo-04-209-20/

Työ alkaa: sopimuksen mukaan
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3976,83 €/kk
Palvelussuhde: Vakituinen virkasuhde
Työavain: ESPOO-04-209-20

Tehtävästä lisätietoja antaa infrapalvelupäällikkö Juha Pelkonen, 0500-514 856

Espoo on noin 300 000 ihmisen kotikaupunki. Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina Espoo on elävä, kasvava, kehittyvä ja viihtyisä asuinpaikka.

Tarjoamme asukkaillemme monipuoliset palvelut, hyvät liikenneyhteydet, hyvin hoidetut viher- ja ulkoilualueet, hyvät koulutusmahdollisuudet ja monia muita ihmisten hyvinvoinnille tärkeitä asioita.

Espoossa yhdistyy huippuosaaminen, monipuolinen luonto sekä viihtyisät ja turvalliset asuinalueet. Me tarjoamme kannustavan työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä.

Espoon kaupungin tavoitteena on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Haluamme, että viihdyt Espoossa ja pääset kehittymään maan parhaiden osaajien joukossa.

Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.