Katutilavalvonta kuuluu kaupunkiympäristön rakennuttaminen ja ylläpito -palveluryhmään, joka on osa kaupunkiympäristön palvelualuetta. Myönnämme yleisillä alueilla työn tekemiseen tarvittavat katuluvat ja valvomme niiden toteuttamista. Lisäksi tehtävänämme on katu- ja muilla yleisillä alueilla tehtävien töiden yhteensovittaminen, katuverkon liikenteen turvallisuuden ja sujuvuuden varmistaminen, katujen kunnossapitovelvoitteen valvominen sekä erikoiskuljetuksiin liittyvät tehtävät.

Haemme katuinsinööriä vakituiseen virkasuhteeseen 4.4.2023 alkaen.

Katutilavalvonnan katuinsinöörinä työsi on monipuolista. Tehtäviisi kuuluu katulupailmoitusten käsittelyä, päätöstentekoa ja valvontaa ottaen huomioon muun muassa liikenteen turvallisuus ja sujuvuus sekä töiden yhteensovittaminen. Työsi sisältää myös kadun ja yleisten alueiden kunnossa- ja puhtaanapitovelvollisuuden täyttämisen valvontaa.

Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen työyhteisön tuen sekä kattavat henkilöstöetuudet, kuten työterveyshuollon, työmatka- ja ruokailuetuuden sekä liikunta- ja kulttuurisetelin. Tuemme henkilöstön kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia sekä tarjoamme eteneviä urapolkuja kaupunkiorganisaation sisällä. Toimistomme sijaitsee Tampereen ydinkeskustassa, mutta meille hybridityöskentely on tullut jäädäkseen, joten työtä voit tehdä myös etätoimistoltasi.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu insinöörin tutkinto.

Eduksi katsotaan suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä oman auton käyttömahdollisuus. Arvostamme alan käytännön kokemusta, lainsäädännön tuntemusta sekä toiminnan tietojärjestelmien hallintaa.

Lisätietoja tehtävästä antavat katupäällikkö Pasi Halme, puh. 050 521 5194 ja katuinsinööri Aki Haulivuori, puh. 044 431 4175. Sähköpostit muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 14.2.2023.
Tehtävää haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta: https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/katuinsinoori-katutilavalvonta-tre-01-4-23/
Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.