Joensuussa arki sujuu ja luonto on iholla. Työmatkat polkaisee vaikka fillarilla ja lähin retkireitti löytyy kivenheiton päästä. Elämässä riittää väljyyttä, ja kiristelyn voi laskea minimiin.

Joensuu on vetovoimainen, kestävä ja rohkeasti uudistuva kasvukeskus. 77 000 asukkaan kaupungissa on valtavasti tapahtumia, harrastusmahdollisuudet ovat huippuluokkaa ja palvelut pelaavat.

Joensuulaisuutta on muiden huomiointi, välittömyys ja elämänilo. Morjenstamme varuilta sekä tutut että tuntemattomat. Uskallamme avata keskusteluja kaikenlaisten ihmisten kanssa, ja kuuntelemme aidosti, mitä toinen on mieltä. Olemme helposti lähestyttäviä ja tuttavallisia – niin töissä kuin vapaa-ajalla.

Nyt haemme virkasuhteeseen kaavoitusarkkitehtiä

Kaavoitusarkkitehti toimii pääasiassa asemakaavoituksen monipuolisissa tehtävissä. Tehtävät sovitetaan valittavan henkilön vahvuuksien, koulutuksen ja työkokemuksen mukaan.

Virkaan valittavalta edellytämme yliopistossa tai korkeakoulussa suoritettua arkkitehdin tai maisema-arkkitehdin tutkintoa. Arvostamme kokemusta maankäytön suunnittelusta ja rakennussuunnittelusta, kykyä luonnosteluun ja vaihtoehtojen muodostamiseen, ryhmätyötaitoja, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ict-ohjelmistojen hallintaa.

Tiesithän, että kunta-alalla on pitkät vuosilomat ja vuosilomapäiviä kuluu vain 5 päivää viikossa.
Vuosiloman pituus vaihtelee työhistoriastasi riippuen 23 – 38 päivän välillä.

Työ alkaa mahdollisimman pian valinnan jälkeen. Meistä on reilua, että uuden kaavoitusarkkitehdin ura meillä alkaa kuuden (6) kuukauden koeajalla. Sinä aikana tavoite on tietenkin tehdä puolin ja toisin paras mahdollinen vaikutelma, ja jatkaa siitä eteenpäinkin antoisaa yhteistä työelämää. Virkaan valitun tulee esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen valinnan vahvistamista. Työpaikkamme ovat savuttomia.

Hakuaika päättyy 12.12.2022 klo 15.00.

Hakemukset tehdään sähköisesti osoitteessa www.joensuu.fi/toihin-kaupungille.

Lisätietoja antaa va. kaavoituspäällikkö Natalia Musikka, natalia.musikka@joensuu.fi, p. 050 471 5701.


Tiesitkö muuten, että:

Joensuun konserniin kuuluu 16 tytäryhtiötä, 11 osakkuusyhteisöä ja kaupunki on lisäksi mukana50 kolmessa kuntayhtymässä. Joensuun kaupunkikonsernin vuotuinen kulubudjetti on lähes 800 miljoonaa euroa
Olemme tehneet sote-uudistuksen etunojassa. Sosiaali- ja terveyspalvelut sekä pelastuslaitos ovat maakunnassamme omassa kuntayhtymässään.
Joensuu on Suomen toiseksi turvallisin kaupunki (poliisin katuturvallisuusindeksi)
Joensuussa kolmannes asukkaista on alle 25-vuotiaita
Joensuussa on eniten koululaisia ja opiskelijoita suhteutettuna asukasmäärään
96 prosenttia joensuulaisista suosittelisi Joensuuta ystäville ja tuttaville asuinkuntana
Yli 90 prosenttia työntekijöistämme on ollut kysyttäessä sitä mieltä, että kaupungilla on hyvä olla töissä
Vuonna 2017 Joensuu sai STM:n ja Sitran myöntämän työelämäpalkinnon
Joensuussa juodaan maailman parasta vettä
Joensuussa 32 prosenttia kaikista arjen matkoista tehdään pyöräillen
Joensuu on valittu vuoden 2021 ilmastokunnaksi ja tavoittelee hiilineutraaliutta vuoteen 2025 mennessä.