Helsinki

Hankinta-asiantuntija
Vakinainen työsuhde
Kaupunkiympäristön toimiala, Toimialan hallinto / Hallinto- ja lakipalvelut, Lakipalvelut, hankintatiimi
Työavain 6-315-18
Haku päättyy 15.01.2019 klo 16:00
Työpaikan osoite Sörnäistenkatu 1 00580 Helsinki

Tehtävän kuvaus
Kaupunkiympäristön toimiala tekee vuositasolla noin 1,5 miljardin edestä erilaisia hankintoja kuten rakennuttamis-, asiantuntija- ja suunnittelupalveluita, tietoteknisiä laitteita ja palveluita sekä muita tavara- ja palveluhankintoja.

Etsimme joukkoomme uutta hankinta-asiantuntijaa.

Hankinta-asiantuntijalta odotamme hyvää projektiosaamista ja kykyä vetää laajempaakin hankintojen valmistelutyöryhmää. Tavoitteenasi on viedä tehokkaasti kilpailutusprosessi läpi yhdessä toimialan substanssiosaajien kanssa. Samanaikaisesti tarkastelet hankintaa vaikuttavuuden ja kustannustehokkuuden kannalta ja etsit uusia näkökulmia sopimusten valmistelutyöhön. Hankintoja kehittäessäsi kykenet huomioimaan niiden koko elinkaaren. Uskomme onnistumisen perustuvan yhdessä tekemiseen, oppimiseen ja erilaisten osaamisten yhdistämiseen. Toivomme että olet valmis oppimaan uutta ja pystyt tarvittaessa rohkeasti haastamaan tapaamme ajatella.

Tehtäviisi kuuluvat

– hankinta- ja kilpailutusprosessien läpivieminen
– hankintalainsäädännön ja oikeuskäytännön seuraaminen
– hankintaohjeiden laatimiseen osallistuminen
– hankintatoimien kokonaisvaltaiseen kehittämiseen osallistuminen.

Tehtävä tarjoaa laaja-alaisen työn hankintalain parissa ja näköalapaikan julkishallinnon ytimeen. Onnistuneella hankinnalla on vaikutus kuntalaisten arkeen ja toimialan onnistumiseen. Suurena toimijana tekemillämme ratkaisuilla on myös vaikutusta koko alan ja markkinan kehittymiseen.

Kaupunkiympäristön lakipalvelut -yksikössä työskentelee yhteensä 24 asiantuntijaa ja lakimiestä. Yksikkö vastaa koko toimialan lainsäädännön konsultoinnista sekä osallistuu hankintatoimen kehittämiseen, kilpailuttamiseen ja sopimuksenhallinnan järjestämiseen.

Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan.

Kelpoisuusehto
soveltuva korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytämme
suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito.

Työaika
36 h 45 min/vko

Sopimusala
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Lisätietoja tehtävästä antaa
tiimipäällikkö Ruut Malmberg, 050 525 8845, etunimi.sukunimi(at)hel.fi

Lisätietoa
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/kaupunkiymparisto

Hakemukset tulee jättää kaupungin sähköiseen rekrytointijärjestelmään osoitteessa www.helsinkirekry.fi. Työavaimen numero ohjaa ilmoitukseen.
Helsingin kaupunki edistää henkilöstön yhdenvertaisuutta ja laaja-alaista tasa-arvoa.

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan kolme palvelukokonaisuutta ovat maankäyttö ja kaupunkirakenne, rakennukset ja yleiset alueet sekä palvelut ja luvat. Niiden lisäksi toimialalla on keskitetyt hallinto- ja tukipalvelut.

Hallinto- ja tukipalveluihin kuuluvat toimialan hallinto- ja laki-, henkilöstö-, kehittämis-, talous- ja suunnittelu-, tietohallinto- sekä viestintäpalvelut.

Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.