Tampereen kaupunkiseudulla rakennetaan Vehreää metropolia kahdeksan kunnan yhteistyönä. Edistämme kansainvälistymistä, kuntarajattomuutta ja sinivihreää elinympäristöä.  Kasvamme ylöspäin ja nousemme raiteille. Yhteistyön valmistelu on organisoitu Tampereen kaupunkiseudun kuntayhtymään. Lisätiedot; tampereenseutu.fi

Seutu kasvaa vuosittain 4000-5000 asukkaalla, ja tähtäämme vuoteen 2024 0,5 miljoonan asukkaan alueeksi. Asuntomarkkinat ovat seudulliset.

Olemme valtion MAL-sopimuskumppani ja täytämme lupauksemme kestävästä kehityksestä myös yhteiskunnalle.

Teemme Suomen parasta seutuyhteistyötä korkeatasoisella osaamisella, poikkialaisuudella ja yhteistyöllä kuntien johdon ja päättäjien kanssa.

Asuntopäällikkö, seudullinen asuntopolitiikka ja asuminen

Haemme seutuorganisaation päällikkötiimiin asumisesta ja asuntotuotannosta kiinnostunutta osaajaa työskentelemään yhdessä asiantuntijoidemme ja kuntien toimialajohdon kanssa. Tarjoamme työn tueksi maankäytön suunnittelun, liikennejärjestelmäsuunnittelun sekä paikkatiedon osaamista. Organisaatiossamme on myös tulevaisuuden ennakoinnin, kestävän siirtymän sekä kuntien hyvinvointipalvelujen asiantuntijat.

Tehtävä on uusi ja sen sisältöön kuuluvat esim.

  • seudullisen asuntopolitiikan valmistelu, toimeenpanon tukeminen ja seuranta
  • tiedontuotanto ja tilannekuvan ylläpito seudullisista asuntomarkkinoista ja kuntien toimista
  • vuoropuhelu/yhteistyön kehittämien alueen rakentajien, rakennuttajien ja asukasyhteisöjen kanssa
  • edunvalvonta ja vaikuttamistyö valtion asuntopolitiikkaan ja ARA-yhteistyö  
  • rakennesuunnitelman ja MAL-sopimuksen toimeenpanon tukeminen
  • asumisen tarpeiden, trendien ja ilmiöiden kuten segregaatio tunnistaminen

Sinulla on korkeakoulututkinto esim. yhteiskuntatieteistä, taloustieteistä, insinööritieteistä tai olet maantieteilijä tai arkkitehti. Olet osoittanut kyvykkyyttä merkittävissä asumiseen, asuntopolitiikkaan tai asuntotuotantoon liittyvissä tehtävissä kansallisella tai alueellisella tasolla. Tunnet asuntopolitiikan ilmiöitä kuten asumisen laatu, kohtuuhintainen asuminen, eriytymisen ehkäisy ja asunnottomuus. Olet kiinnostunut kehittämään laadukasta ja monimuotoista asumista sekä kerryttämään ja hyödyntämään tietoaineistoja. Viihdyt asiantuntijatiimissä, mutta hallitset myös itsenäisen työskentelyn. Luot, kirjoitat, kuvaat, esittelet ja viet asiat maaliin. 

Lisätietoja saat seutujohtaja Päivi Nurminen, 040 754 3692 tai rekrytoinnissa avustava yhteistyökumppanimme HRS Advisors, Tarja Kohtamäki, 0400 797 453.Voit jättää myös soittopyynnön. Toimita hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 3.12.2023.

 

Linkki ilmoitukseen ja hakulomakkeelle:

 

https://ats.talentadore.com/apply/asuntopaallikko/Zk2BVk