Haluatko kansainvälistä näkemystä ja oppia?

Suomen kuntatekniikan yhdistyksen kansainvälisen toiminnan stipendiä voi hakea vuoden 2019 loppuun mennessä. Stipendiä hakevan on oltava SKTY:n jäsen. Stipendiaatin pitää toimia yhdistyksen toimintamallien mukaisesti ja käytöksellään hänen on edustettava sekä Suomea että yhdistystä myönteisellä sekä rakentavalla tavalla.

HAKU

Hakijan pitää hakemuksessaan mahdollisimman yksityiskohtaisesti kertoa;

  • mihin IFME:n (www.ifmeworld.org) jäsenmaan yhdistyksen kongressiin hän hakee stipendiä? SKTY:n vuoden 2020 alustavat opintomatkakohteet on kerrottu SKTY:n opintomatkat-kohdassa
  • tarkasti (otsikko, aihe ja sisältö) mistä hän aikoo pitää esityksensä, ja miksi tämä aihe olisi kohdemaassa erityisen kiinnostava. Ja lisäksi mitä tietoa hän on tuomassa SKTY:n jäsenistölle.
  • miksi juuri hänen pitäisi olla stipendin saaja
  • kuinka paljon (€) hän hakee avustusta
  • matkan hinta ja budjetti kokonaisuudessaan.

Stipendiaatin on pidettävä esityksensä joko englanniksi, ruotsiksi (jos matkaa Pohjoismaihin (paitsi Islanti)), tai paikallisella soveltuvalla kielellä, joten kyseisen kielen sujuva käyttö on oltava hyvää.

Stipendiaatin on pidettävä hakemuksen mukainen esitys sovitussa kongressissa. Lisäksi hänen pitää matkansa jälkeisillä SKTY:n vuosipäivillä pitää esityksen käymästään kongressikohteesta sekä myöskin tehdä Kuntatekniikka-lehteen artikkeli aiheestaan ja kokemuksistaan.

Vapaamuotoisen ja hyvin perustellun hakemuksen voi lähettää osoitteeseen toimisto@kuntatekniikka.fi otsikolla “FAME Fellow 2020”.

***********************************************************************************************************************

Hae Kuntatekniikan opinnäytetyöpalkintoa

Suomen kuntatekniikan yhdistys SKTY:n Vuoden kuntatekniikan opinnäytetyöpalkinto jaetaan vuosittain Kuntatekniikan päivillä.  Palkinto jaetaan ensimmäistä kertaa ensi kesäkuussa Porissa.

Palkinto on suuruudeltaan 1000 euroa, minkä lisäksi voittaja saa maksuttoman osallistumisen Kuntatekniikan päiville. Voittaja pääsee myös esittelemään työnsä päivillä ja kirjoittamaan aiheesta artikkelin Kuntatekniikka-lehteen.

Palkintoa voi hakea vuonna 2018 tai 2019 valmistuneella AMK:n opinnäytetyöllä tai yliopiston pro gradu- tai diplomityöllä, joka liittyy kuntatekniikkaan. Voittajan valinnassa arvostetaan erityisesti töitä, jotka edistävät kuntatekniikan alaa.

Vapaamuotoiset ja hyvin perustellut stipendihakemukset voi siis lähettää 31.12.2019 mennessä SKTY:n toimistolle (toimisto@kuntatekniikka.fi) otsikolla “Stipendihakemus 2019”. Liitäthän mukaan myös tiivistelmän työstäsi. Palkinnon saajalle ilmoitetaan maaliskuussa 2020.