kankaantorniKangastorni-työnimellä kulkevan tornitalon arkkitehtuurikutsukilpailun voitti työyhteenliittymä Arkkitehtitoimisto Karin Krokfors Oy ja Arkkitehtitoimisto Sami Vikström Oy työllään ”Fabrick”. Kilpailun järjestivät Skanska ja Jyväskylän kaupunki.

Arkkitehtikutsukilpailulla haluttiin tarkastella vaihtoehtoisia ratkaisuja Kankaan Sydän II -asemakaava-alueelle rakennettavan tornitalon luonteeseen, hahmoon, materiaalivaihtoehtoihin ja olemukseen. Kankaan Sydän II asemakaava-alue on jatkoa edellisille, jo lähes kokonaan toteutuneille kaava-alueille. Kangastornin luonnossuunnittelu käynnistyy välittömästi ja alustavan aikataulun mukaisesti ennakkomarkkinointi alkaa keväällä 2019.

Lue lisää: https://www.epressi.com/tiedotteet/rakentaminen/jyvaskylan-kankaan-kangastornin-arkkitehtuurikilpailu-on-ratkennut.html

Lukija
jukka.mikkonen@taivalkoski.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.