Jurttatupareissa tervetulotoivotus Kankaan uusille asukkaille

Jyväskylän Kankaalle valmistuu jälleen uusia asuintaloja, As Oy Jyväskylän Tampuuri sekä As Oy Jyväskylän Paperitehtaankatu 16. Kankaan oma taiteilijaryhmä PK5 Kankaan Taika, Humanistinen ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattiopisto ja Jyväskylän aikuisopisto kutsuvat kaikki kaupunkilaiset Jurttatupareihin keskiviikkona 22.11. klo 18–20 ja torstaina 23.11. klo 12–15. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Miltä koti tuntuu, kuulostaa, tuoksuu? Jokaisella ihmisellä tulisi olla avain omaan oveen. Tupareissa on kaksi paimentolaismajaa – toisessa saat aistia kodin ja toisessa pääset tekemään kotiavaimelle puisen avaimenperän. Luovan Kampuksen ovet ovat avoinna ja voit kurkistaa tekstiili- ja vaatetusalan sekä ja puu- ja metalliosastojen opetukseen, tutustua näyttelyyn ja vierailla Kankaan pienessä käsityöpuodissa.

Jurtat kohoavat Luovan Kampuksen sisäpihalle (os. Kympinkatu 3 B), jonne kulku on Liikku-liikuntakeskuksen päädyn ympäri. Tervetuloa nauttimaan lämpimästä tunnelmasta ja lämpimistä juomista! Parkkipaikkoja löytyy Kankaan porttirakennuksen ympäristöstä.

Tapahtuma-ajat: keskiviikkona 22.11. klo 18–20 ja torstaina 23.11. klo 12–15

Tapahtumapaikka: Luova Kampus, Kympinkatu 3 B, Jyväskylä

lisätietoja: http://www.jyvaskyla.fi/kangastuksia

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.