Kuntatekniikan päiville on kokoontunut vuosittain runsaasti kuntatekniikan ammattilaisia. Kuva vuoden takaa Jyväskylästä.

Suomen Kuntatekniikan Yhdistys SKTY on päätynyt perumaan kesäkuun alkuun Poriin kaavaillut Kuntatekniikan päivät koronapandemian vuoksi.

-Seuraavat perinteisen muotoiset, mutta aiempaa laajemmat Kuntatekniikan päivät järjestetään Turussa 19-21.5.2021. Noilla päivillä esillä tulevat olemaan vahvasti myös Turun naapuruskunnat ja -kaupungit, toiminnanjohtaja Ville Alatyppö kertoo.

Aivan osattomiksi insinöörit eivät kuitenkaan Porista jää.

-Syksyllä järjestämme Porissa iltapäiväseminaarin, missä jaetaan Kuntatekniikan saavutuspalkinnot ja kuullaan voittajien esitelmät, julkaistaan ensimmäinen Kuntatekniikan opinnäytetyöpalkinnon saaja sekä kuullaan hänen esitelmänsä. Lisäksi kuulemme todennäköisesti emeritusprofessori Esko Valtaojan tähtiluennon.

-Päivän ajankohta päätetään elokuussa – mutta todennäköisesti, jotta illat olisivat varmasti pimeitä, puhutaan loka-marraskuusta. Edellä mainittuun viralliseen ohjelmaan voi ottaa osaa myös virtuaalisesti, Alatyppö kertoo.

 

 

 

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *