Kuntatekniikan päätoimittaja Markku Vento on nyt myös Kuntalehden päätoimittaja. (Kuva: Kuntaliitto)

Valtiotieteiden maisteri Markku Vento on nimitetty KL-Kustannus Oy:n toimitusjohtajaksi ja yhtiön kustantaman Kuntalehden päätoimittajaksi 1.5.2020 alkaen. Hän on hoitanut kyseisiä toimia väliaikaisena 10.2.2020 alkaen. Vento jatkaa myös KL-Kustannus Oy:n kustantaman Kuntatekniikka-lehden päätoimittajana.

Aiemmin Markku Vento on toiminut mm. Ilta-Sanomien uutispäällikkönä, päätoimittajana Sanomaprint Erikoislehdissä sekä Uusimaa-lehden päätoimittajana ja liiketoimintajohtajana.

– Kuntalehdellä on vahva asema kunta-alan pää-äänenkannattajana. Ja näin poikkeusolojen aikana kuntien olennaisen tiedon tarve on suuri ja niin päivittäinen uutissivustomme kuntalehti.fi kuin myös kuukausittain ilmestyvä Kuntalehti pyrkivät vastaamaan tähän haasteeseen, Vento sanoo.

– Elämä ei kuitenkaan pääty koronaan ja huonoihin talousuutisiin – on olemassa myös jotain muuta: vapuksi Kunta.tv:n ja Kuntalehden sivuille julkaistavalla vappuvideolla 60 Suomen kuntajohtajaa toivottavat niin henkilöstölleen kuin kuntalaisillekin ja koko Suomelle hyvää ja hauskaa vappua – riemulla! Tähän on helppo yhtyä! Vento nauraa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *