Soinissa on kerätty muovipakkauksia omalla panttijärjestelmällä. MuoviSammosta pidetään 21.1. seminaari Soinissa. Voit seurata suoraa lähetystä oheisesta linkista kello 12.00 alkaen.

Ratkeavatko maapallon muoviongelmat pullopanttijärjestelmää laajentamalla? Miten lisätä muovin määrää kierrossa? Voiko muovi muuttua ongelmasta voimavaraksi? Mitä mahdollisuuksia kiertotalous voi tarjota Suomelle? Voiko muutos lähteä maaseudulta? Näihin kysymyksiin paneudutaan MuoviSammosta mallia kiertotalouteen -seminaarissa.

MuoviSampo on pilotoinut Soinin kunnassa panttijärjestelmän laajentamisen muihin kotitalouksien muovipakkauksiin yhteistyökumppaneidensa kanssa. Järjestämme seminaarin kokemusten ja kerätyn tiedon esittelemiseksi sekä kiertotalouskeskustelun vauhdittamiseksi. MuoviSampo-pilotti on toteutettu 1.9.2018 alkaen osana Sitran Maapalloliigaa, johon Soinin 4H-yhdistys on osallistunut monipuolista osaamista yhdistävällä joukkueella. Lue lisää: muovisampo.fi

Suora lähetys seminaarista alkaa maanantaina 21.1. kello 12.00. Katso seminaari täältä.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *