Leppävirran lukion 1A–luokan oppilaat saivat maanantaina Leppävirta –heijastimet osana kunnan kampanjaa. (Kuva: Anni Virnes)

Leppävirran kunnan sivistystoimi jakaa Leppävirta -heijastimet kaikille kunnan esi- ja perusopetuksessa oleville. Myös lukion opiskelijat saavat heijastimet.

– Lokakuun alussa meillä oli tempaus, jossa jaettiin heijastimia kuntalaisille. Silloin päätimme laajentaa kampanjaa, ja tilata heijastimet kaikille koululaisille, kertoo sivistystoimenjohtaja Sari Ihalainen.

– Ihan kaikkialla ei ole valoja kunnan keskustassakaan ja vaikka olisikin, niin heijastin lisää aina näkyvyyttä. Kunnan uusi liikenneturvallisuuden suunnitelma valmistui viime keväänä, ja siinäkin asiaan kiinnitettiin huomiota.

Opettajat jakavat heijastimet Leppävirran kouluilla tällä ja ensi viikolla. Leppävirralla on esikoululaisia 80, perusopetuksen oppilaita kuudessa alakoulussa ja yhdessä yläkoulussa yhteensä noin 900 ja lukiolaisia 130.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *