Kuntatekniikka-lehden päätoimittajaksi on nimitetty 1.4.2016 alkaen valtiotieteen maisteri Markku Vento. Ventolla on pitkä lehtiura niin toimittajana kuin päätoimittajanakin.

Hän saapuu Helsinkiin Espanjan Fuengirolasta, jossa hän on pitänyt vaimonsa kanssa skandinaavista kirjakauppaa Hemingway Bookshopia runsaan seitsemän vuoden ajan. Sitä ennen hän toimi muun muassa Ilta-Sanomien uutispäällikkönä, Venemaailma-lehden päätoimittajana ja sanomalehti Uusimaan päätoimittajana ja liiketoimintavastaavana.

– Veri vaan vetää toimitusmaailmaan, Markku Vento sanoo ja on selvästi innoissaan uudesta pestistä.

– Ja mikä parasta, Kuntatekniikka tarjoaa oivan näköalan aivan keskeiseen suomalaiseen maisemaan: kuntiin ja niiden tärkeisiin palveluihin asukkailleen. Lehti on erittäin hyvin toimitettu ja sillä on todella osaava avustajakunta, Markku Vento sanoo.

Hän painottaa, että mielenkiintoisen tiedon tarjoaminen luotettavasti ja luettavasti on perusedellytys laadukkaan ammattilehden lukijasuhteen vahvistamiselle. Viime marraskuussa tehdyn lukijatutkimuksen mukaan Kuntatekniikka on hyvin luettu ja haluttu tuote kohderyhmälleen.

Kuntatekniikka-lehden nykyinen päätoimittaja Paavo Taipale siirtyy huhtikuun alussa Suomen Kuntaliiton yhdyskuntatekniikan päälliköksi.

Paavo Taipale
paavo.taipale@kuntaliitto.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.

Keskustele

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*