Avoimet työpaikat 29.8.2017

Tarkastusinsinöörejä – Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset ja tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kiinnostaako sinua ohjata rakentamista mummonmökeistä jättihankkeisiin, pohtia miten edistää kosteusturvallista rakentamista sekä ennaltaehkäistä sisäilmaongelmia? Mietityttääkö rakennusmateriaalien toimivuus ja suunnittelijoiden osaaminen? Miltä rakentaminen näyttää viranomaisnäkökulmasta?

Haemme rakenneyksikköön

Tarkastusinsinöörejä

Tehtävänäsi on mm. rakennesuunnitelmien ja suunnittelijoiden kelpoisuuden arvioiminen, rakennustyönaikainen valvonta sekä rakenneyksikölle kuuluvien rakennuslupien käsittely ja niistä päättäminen.

Sinulla on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu talonrakennusalan diplomi-insinöörin tutkinto tai vastaava tutkinto tai ammattikorkeakoulussa tai teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu rakennusinsinöörin tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta rakennusalalta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Risto Levanto, p. 050 401 1382 tai risto.levanto@hel.fi

Tarjoamme sinulle monipuolisen näkökulman rakentamiseen, ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.9.2017 klo 16 mennessä http://www.helsinkirekry.fi Työavaimen numero on 6-180-17.