Avoimet työpaikat 29.8.2017

Rakennusmestareita – Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto

NÄKÖALAPAIKKOJA AUKI!
Helsinki kasvaa ja uudistuu. Tarvitsemme lisää ammattilaisia joukkoomme.

Haemme kaupunkikuvayksikköön

Rakennusmestareita

Tehtävänäsi on rakennus-, toimenpide- ja purkulupien käsittely sekä käsittelyyn
liittyvä asiakasneuvonta.

Sinulla on ammattikorkeakoulussa suoritettu rakennusmestarin (AMK) tutkinto tai
aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu teknikon (rakennusmestari) tutkinto ja kokemusta käytännön rakennussuunnittelutehtävistä.

Sinulla on hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Ilmaiset itseäsi hyvin sekä suullisesti että kirjallisesti.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Marjatta Uusitalo, p. 050 401 3435 tai marjatta.uusitalo@hel.fi

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.9.2017 klo 16 mennessä http://www.helsinkirekry.fi Työavaimen numero on 6-195-17.