Avoimet työpaikat 29.8.2017

Lupa-arkkitehteja – Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto

NÄKÖALAPAIKKOJA AUKI!
Helsinki kasvaa ja uudistuu. Tarvitsemme lisää ammattilaisia joukkoomme.

Haemme lupayksikköön

Lupa-arkkitehteja

Tehtävänäsi on rakennuslupien käsittely sekä käsittelyyn liittyvä asiakasneuvonta. Luemme eduksi pientalosuunnittelukokemuksen.

Sinulla on teknillisessä oppilaitoksessa tai ammattikorkeakoulussa suoritettu rakennusarkkitehdin tai rakennusinsinöörin tutkinto. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on kiinnostusta kaupunkikuvalliseen arviointiin ja analysointiin sekä sujuva kirjallinen ja suullinen ilmaisutaito. Sinulla on hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta käytännön rakennussuunnittelutehtävistä.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Anne Nurmio, p. 040 620 8770 tai anne.nurmio@hel.fi

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.9.2017 klo 16 mennessä http://www.helsinkirekry.fiTyöavaimen numero on 6-175-17.