Avoimet työpaikat 29.8.2017

Arkkitehteja – Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset, tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto

NÄKÖALAPAIKKOJA AUKI!
Helsinki kasvaa ja uudistuu. Tarvitsemme lisää ammattilaisia joukkoomme.

Haemme lupayksikköön

Arkkitehteja

Tehtävänäsi on rakennuslupien käsittely, käsittelyyn liittyvä asiakasneuvonta sekä muut työhön liittyvät kehittämistehtävät.

Sinulla on teknillisessä korkeakoulussa tai yliopistossa suoritettu arkkitehdin tutkinto tai vastaava tutkinto. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, olet yhteistyökykyinen, asiakaspalveluhenkinen ja oma-aloitteinen. Odotamme sinulta lisäksi kiinnostusta kaupunkikuvalliseen arviointiin ja analysointiin sekä sujuvaa kirjallista ja suullista ilmaisua. Sinulla on hyvä suomenkielen suullinen ja kirjallinen taito ja ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta käytännön rakennussuunnittelutehtävistä.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Anne Nurmio, p. 040 620 8770 tai anne.nurmio@hel.fi

Saat Helsingin kaupungin hyvät työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi asiantuntevassa organisaatiossa. Edistämme henkilöstömme työhyvinvointia ja kannustavaa palkitsemista.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.9.2017 klo 16 mennessä http://www.helsinkirekry.fi Työavaimen numero on 6-174-17.