Avoimet työpaikat 29.8.2017

Rakennusmestari – Helsinki

Kaupunkiympäristön toimiala suunnittelee, rakentaa ja ylläpitää Helsingin kaupunkiympäristöä sekä tarjoaa siihen liittyviä palveluja. Toimialan rakennusvalvontapalvelut käsittelee lupahakemukset ja tallentaa rakennussuunnitelmat sekä valvoo rakennustyötä ja rakennettua ympäristöä. Lisätietoa löydät osoitteesta www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kiinnostaako sinua ohjata rakentamista mummonmökeistä jättihankkeisiin, pohtia miten edistää kosteusturvallista rakentamista sekä ennaltaehkäistä sisäilmaongelmia? Mietityttääkö rakennusmateriaalien toimivuus ja suunnittelijoiden osaaminen? Miltä rakentaminen näyttää viranomaisnäkökulmasta?

Haemme rakenneyksikköön

Rakennusmestaria

Tehtävänäsi on rakennustyönaikainen valvonta sekä rakenneyksikölle kuuluvien rakennuslupien käsittely ja niistä päättäminen.

Sinulla on ammattikorkeakoulussa suoritettu rakennusmestarin (AMK)-tutkinto tai sitä aiempi teknillisessä oppilaitoksessa suoritettu rakennusteknikon tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito sekä ruotsin kielen tyydyttävä suullinen taito. Arvostamme kokemusta rakennusalalta, palveluhenkisyyttä ja yhteistyötaitoja.

Lisätietoja antaa yksikön päällikkö Risto Levanto, p. 050 401 1382 tai risto.levanto@hel.fi

Tarjoamme sinulle monipuolisen näkökulman rakentamiseen, ajanmukaiset työvälineet, joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden.

Kiinnostuitko? Lue lisää ja jätä hakemuksesi 25.9.2017 klo 16 mennessä http://www.helsinkirekry.fi Työavaimen numero on 6-181-17.