Elokuun huippuhetkiä Jyväskylässä tarjoaa Designtorin ja ruokatapahtuman yhdistelmä Kankaan vanhan paperitehtaan pergamenttihallissa. Jyväskylän Designtorilla esittäytyvät lukuisat muotoilijat ja taiteilijat tuotteineen, ravintolapäivän pop up –ravintolat tarjoavat kävijöille levähtämismahdollisuuden. Tapahtumassa on myös lapsille ohjelmaa, mm. ”Miks ei hirvi tanssi?”, minirevyy koko perheelle, jossa tutustutaan musiikkilajeihin eri puolilta maailmaa.

Huippusuosittua ravintolapäivää ei enää järjestetä keskitetysti samaan aikaan koko maassa, vaan tapahtuman perustajat rohkaisevat ravintoloiden pitäjiä toimimaan oman aikataulunsa mukaan. Eloiloa-tapahtuma avittaa pop-up-ravintoloiden pitäjiä tarjoamalla puitteet, ohjelmaa sekä tiedotusta. Tarjonnasta nautiskelijoille sisustetaan piknik-alue pergamenttihalliin, jossa viihtyä DJ:n säestyksellä. Ravintolapäivän myyjäksi voi ilmoittautua osoitteessa http://goo.gl/forms/9S92hv8fM9Paxxbk1.

Jyväskylän Designtori on jo kahdeksannen kerran järjestettävä yleisön suosikkitapahtuma, joka on vieraillut Kankaalla useaan kertaan. Pergamenttihallin hulppeat 2400 m2 antavat upeat puitteet toiminnalle. Designtorilla nähdään tälläkin kertaa monipuolisesti suomalaista ja paikallista muotoilua. Myyjähaku on auki osoitteessa http://goo.gl/forms/lY03vsBaDaPy2M2e2.

 

TAPAHTUMASIVU: https://www.facebook.com/events/972169606215061/?active_tab=highlights
LISÄTIETOJA: designtori.jkl@gmail.com tai vilja.ruokolainen@jkl.fi

 

Vilja Ruokolainen
vilja-ruokolainen@www3.jkl.fi
Jatka keskustelua #kuntalehti @kuntalehti Twitterissä tai Facebookissa.